Vellykket arrangement i Sotra Arena – Tertnes

Vellykket arrangement i Sotra Arena

Med over 1500 tilskuere, mye aktivitet og seire til begge Bergens-lag, ble Superlørdag i Sotra Arena et vellykket arrangement med en flott ramme.

Vel hadde man drømt om smekkfull hall, men med et nydelig vær og vårstemning i luften, er det ikke vanskelig å forstå at det var mange som ønsket å benytte dagen ute i det fri på lørdag. Men de som kom fikk en flott opplevelse med to underholdende kamper, der Tertnes først slo Nordstrand oppskriftsmessig 25-21, mens FyllingenBergen dro i fra mot Drammen i 2. omgang og vant til slutt komfortabelt 25-20.

For klubbene er det alltid kjekt å få spille i en flott hall som Sotra Arena, der vertsklubben Sotra SK bidrar med uvurderlig dugnadsinnsats fra hele idrettslaget. Dessuten er det fint for Tertnes å kunne samarbeide både med NHF Region Vest og med FyllingenBergen; vi har alle samme mål; nemlig å øke håndballinteressen i regionen, og det tror vi at vi bidrar til med denne type arrangement.

Foto: John Vint