Tertnes-jenter til Kroatia – Tertnes

Tertnes-jenter til Kroatia

Selv om Stine Skogrand er skadet og dessverre går glipp av A-landslagets kvalifiseringskamper til EM som spilles nå i mars, er det andre Tertnes-jenter i aksjon med flagget på brystet.

Kjerstin Boge Solås og Malene Sælensminde Bergset er blant spillerne som er tatt ut til juniorjentenes tropp som i perioden 12.–20. mars er i Kroatia for å spille kvalifiseringskamper til sommerens VM i Russland.

Innen kvalifiseringskampene starter, viser juniorlandslagets statistikk at Kjerstin så langt har 43 kamper og 25 mål, og Malene 51 kamper og 123 mål for LK96.

Kvalifiseringsrunden består av 7 grupper. Norge er havnet i gruppe 1 som består av Kroatia, Hellas og Sveits. Norges kvalifiseringskamper skal spilles i Durdavec, Kroatia, i perioden 18.-20. mars. Kampene spilles som følger: Fredag 18. mars Norge-Kroatia, lørdag 19. mars Norge-Hellas og søndag 20. mars Sveits-Norge. Sommerens VM foregår for øvrig i perioden 1.-17 juli.

Foruten kampene vil trenerteamet med Tore Johannessen i spissen gjennomføre flere treningssamlinger med laget.

Vi ønsker Tore og juniorlandslaget lykke til på samlingen og krysser fingrene for at Norge klarer kvalifiseringen til sommerens U20-VM.

Foto: Paal O. Heggo