Vil du hjelpe oss å slå Larvik? – Tertnes

Vil du hjelpe oss å slå Larvik?

Selv om denne sesongens tre møter mot Larvik alle endte med klare tap, har vi fortsatt mulighet til å slå vestfoldingene på ett område innen sesongslutt. Men da trenger vi din hjelp!

Takket være stigende publikumstall denne sesongen ligger Tertnes nå på 3. plass på tilskuerstatistikken, med gjennomsnitt pr kamp på ca 850 tilskuere. Foran oss ligger Byåsen og Vipers og med kun én hjemmekamp igjen vil det ikke være mulig å passere de to lagene på denne statistikken i år.

Men om vi ikke (ennå) har klart å slå Larvik på banen, vil vi gjøre det vi kan for å holde Larvik bak oss på tilskuerstatistikken. Men det avhenger av at vårt trofaste hjemmepublikum (og enda noen til) stiller opp i Haukelandshallen i sesongens siste hjemmekamp som spilles i Haukelandshallen onsdag 6. april kl. 18:30, og for å gjøre det enda enklere å bestemme seg for å komme i hallen, har vi følgende tilbud:

Heiagjeng-konkurranse – vinn en trening med spillere fra Tertnes
Alle lag som registrerer seg ved å sende en mail til marit@tertnes.no innen tirsdag 5. april kl. 12:00, får gratis inngang for inntil 15 spillere og 2 ledere til kampen. Betingelsen er at lagene møter opp i klubbdrakter og deltar i heiagjengkonkurransen. Laget som skiller seg ut som den ivrigste heiagjengen, vinner en trening med spillere fra Tertnes.

To for en ved forhåndskjøp av billetter på Ticketco
For de som forhåndskjøper billetter til kampen på Ticketco, kan en ta med seg en person gratis på billetten (to billetter ved kjøp av en).

Gratis inngang for inntil to personer for medlemmer i Hagelands kundeklubb
Ved fremvisning av siste sms fra samarbeidspartner og kampsponsor Hageland får alle medlemmer av Hagelandklubben gratis inngang for inntil to personer. Bli medlem her.