Positive tall for Tertnes – Tertnes

Positive tall for Tertnes

Torsdag 31. mars ble det avholdt årsmøte i Tertnes Håndball Elite.

Etter fjorårets redningsaksjon i tolvte time, kunne styret i Tertnes Håndball Elite på årsmøtet torsdag legge frem et positivt driftsresultat for 2015. Overskuddet er på kr. 98 000, noe som betyr at klubben har snudd den negative økonomiske trenden og igjen kan vise til positiv egenkapital (kr. 49 000).

Inntektene har økt fra ca. 2,9 mill. i 2014 til 3,3 mill. i 2015. Ikke så stor økning som vi kunne ønsket oss, men det viser at vi er på riktig vei. I tillegg viser tallene at Tertnes sannsynligvis er den klubben i GRUNDIGligaen som driver billigst og får mye ut av lite!

I det vedtatte budsjett for 2016 er det dog lagt inn en omsetningsvekst fra 3,3 mill. i 2015, til 4,5 mill. i 2016. Det vesentligste veksten er lagt inn på markeds- og publikumsinntekter. Driftsresultatet for 2016 er budsjettert med kr 270 000.

For inneværende sesong må vi innse at det blir vanskelig å kapre medaljer. Imidlertid vil jentene med seier i de to siste kampene (mot Molde og Rælingen) sikre 4. plassen, noe som må anses å være over forventning utifra forutsetningene foran denne sesongen. Gledelig er også at det har vært en positiv utvikling i publikumstallet på våre hjemmekamper. Før siste hjemmekamp mot Molde ligger laget på 3. plassen på tilskuerstatistikken, såvidt foran GRUNDIGligaens beste lag, Larvik.

VALG
Valget på årsmøtet ga Tertnes Håndball Elite følgende styresammensetning for 2016:
Leder: Fred Morten Solberg, gjenvalgt for 1 år.
Styremedlem: Bente Sterk-Hansen Torstad, valgt for 1 år.
Styremedlem: Geir Flaa, ikke på valg.
Styremedlem: Rune Tertnæs, ikke på valg.
Styremedlem: Jarle Asheim, valgt for 2 år.
Varamedlem: Edmund Lie, valgt for 2 år.

Foto: Njål Arnar Johansen