Kjipt og unødvendig – Tertnes

Kjipt og unødvendig

For aller mest føles det som et veldig unødvendig tap mot bunnlaget Molde i kveld.

Etter å ha fått en god start på kampen, blir det jevnere utover 1. omgang, men Tertnes er fortsatt foran ved pause (12-10). Deretter tar Molde et klart initiativ når lagene kommer på banen i 2. omgang, og overtar etterhvert styringen i kampen. Med 3 og 4 mål bak sliter Tertnes med å komme tilbake de siste 15 minuttene, og klarer da også å komme opp på uavgjort 23-23. Men etter en thrilleravslutning uten marginene på Tertnes’ side, ender sluttresultatet 23-24 til Molde. Dette skriver pressen om kampen:

Bergens Tidende

Bergensavisen

Romsdals Budstikke

Noe av det mest positive som skjedde i Haukelandshallen i kveld, ihvertfall sett med Tertnes-øyne, var en spennende og morsom pausekonkurranse med kampsponsor Hageland, der Oliver Monsen til slutt trakk det lengste strået. Tipper at foreldrene var svært fornøyde med gutten som kunne dra hjem med flotte nye hagemøbler (Leone hagemøbelsett med verdi kr 8 990). I tillegg vant Kringlebotn J14 heiagjengkonkurransen for å ha vært det laget som heiet mest på Tertnes, spesielt i 2. omgang, og får en treningsøkt ledet av Tertnes-spillere som premie.