Tap i kvartfinalen – Tertnes

Tap i kvartfinalen

Med ett tap og en uavgjort og sammenlagtresultatet 49-55 i kvartfinalekampene mot Vipers, ble det sorti for Tertnes i sluttspillet.

Første kamp i Bergen endte 19-25 til Vipers, og med en svært tynn spillerstall etter mange skader i troppen den siste månedene, var vel ikke forventningene til å kunne ta igjen 6 mål veldig store. Først og fremst var det viktig å nullstille seg foran kamp nr. 2, noe laget til en stor grad klarte i Kristiansand i returoppgjøret. Vi har fått dette referatet fra trenerteamet:

Første omgang er jevn hele veien. Vi kommer fint i gang, spesielt Birgitte er god i starten. Tidvis får vi tatt vekk rytmen fra Vipers sitt angrepsspill og Marie står en god omgang i mål. Vi ligger under 12-13 ved pause.

Men etter hvilen får Vipers noen lette kontringsmål, og tidlig er vi bak med fire, noe vi sliter lenge for å ta igjen. Men vi jobber oss inn igjen i kampen og 10 minutter før slutt er vi ett mål foran. Vi begynner å snakke om de seks målene vi skal hente inn, men kommer aldri opp mot at det er mulig. Kampen ender til slutt med 30-30.

Totalt sett er vi veldig fornøyd med gjennomføringen av kampen. Spesielt i angrepsspillet har vi jobbet konkret med detaljer i spillet siden den første kampen onsdag. Spillerne opptrer veldig disiplinerte og gjennomfører dette hele veien. Kjerstin er strålende i hele andre omgang og har mange viktige scoringer da vi henter inn Vipers sin ledelse.

Tynn tropp gjør at mange må stå 60 min og vi må holde igjen i kontringsspillet før pause. Utover i andre omgang satser vi mer i denne fasen, og får godt betalt for det.