Velkommen til Tertnes, Tina! – Tertnes

Velkommen til Tertnes, Tina!

Høyrevingen Tina Abdulla fra Husnes har nå skrevet under på en 2-årskontrakt med Tertnes.

Tina begynte å spille håndball i Kvinnherad HK som 9-åring i 2006, i en periode da Tertnes hadde treningsleir på Husnes flere år på rad. Tina var en av jentene som utmerket seg og ble lagt merke til av Tertnes-spillerne og trenerne da de var instruktører på håndballskolene på Husnes.

Tina startet i 2013 på toppidrettslinjen på Tertnes videregående skole, og har siden den gang spilt i Tertnes Håndball junior (2013-14) og i TIF Viking (2014-16). Men nå er hun altså klar for nye utfordringer og eliteseriespill for Tertnes.

Tina kommer opprinnelig fra Makedonia, men har spilt aldersbestemt landslagshåndball for Norge i flere år. Til sommeren har vi tro på at Tina er å finne på det norske juniorlandslaget sammen med Kjerstin Boge Solås og Malene Sælensminde Bergset når laget skal spille VM i Russland i juli.

Vi ønsker Tina hjertelig velkommen til Tertnes!