Sommerferie, men ikke slaraffenliv – Tertnes

Sommerferie, men ikke slaraffenliv

Birgitte Karlsen Hagen og de andre Tertnes-spillerne har nå startet på sin etterlengtede sommerferie, noe som betyr uker med pause fra fellestreningene. Men det betyr ikke at jentene kan leve noe slaraffenliv i ferien.

I tillegg til at de fleste har sommerjobb, er det et tøft egentreningsprogram som hver og en må ta ansvar for å gjennomføre. Men Tertnes-jentene er svært disiplinerte når det gjelder trening, noe de siste sesongene har vist. Spesielt i avslutningsfasen av kampene har Tertnes vist seg som et godt fysisk trent lag og har dermed stått distansen bedre ut enn mange av sine motstandere.

Forøvrig vil det for tre av spillerne våre bli en forkortet ferie, siden Kjerstin Boge Solås, Tina Abdulla og Malene Bergset alle er med på juniorlandslaget som skal spille VM og allerede til helgen setter kursen for Russland. Med på turen er selvsagt Tertnes- OG juniorlandslagets trener, Tore Johannessen, og vi gleder oss til å få rapport fra mesterskapet i Moskva.

Når ferien er overstått vil august by på oppkjøringsrunde to for Tertnes. I tillegg til deltakelse i Vestfjorden Cup i Sætre, skal laget på en 6 dagers treningsleir i Albir i Spania. Det er nå flere år siden laget har vært på treningsleir, men det er ingen tvil om at et opphold som dette har stor betydning for samholdet i laget, både på og utenfor banen. Når vi har fått dette til i år, skyldes det dugnadssalg av Umbro sokker og «undikker», samt et svært generøst bidrag fra TertnesVenn og støttespiller Eiendom Vest AS. Dessuten har spillerne vært med på å dekke deler av oppholdet selv.

Om noen ønsker å være med og støtte Tertnes-jentenes treningsleir, er det fortsatt mulig å bestille Umbros dugnadsprodukter, som består av 2 pk med t-skjorter, ulike sorter 3 og 6 pk med sokker, samt 2 pk med boxershortser. Flotte produkter, alle til pakkepris kr 200. Hvis interessert i å få vite mer, ta kontakt på mail til marit@tertnes.no.

Foto: John Vint