Ny viktig 3-årsavtale med Sparebanken Vest – Tertnes

Ny viktig 3-årsavtale med Sparebanken Vest

En særdeles viktig brikke falt på plass da det ble signert en ny 3-årig avtale med Sparebanken Vest denne uken.

Det har vært tett dialog mellom Sparebanken Vest og Tertnes de siste månedene, og begge parter har hatt intensjon om fornying av forrige avtale som ble inngått i 2013. Med denne signeringen betyr det at Tertnes kan fortsette sesongplanleggingen med visshet om at en svært viktig brikke i satsingen for de neste 3 årene er på plass.

Sparebanken Vest har vært en trygg og solid støttespiller for Tertnes i mange år, og vi er veldig glade for forlengelsen av samarbeidsavtalen. Samtidig er vi tilfredse med de økonomiske rammene og Sparebanken Vest peker seg ut som en av klubbens viktigste samarbeidspartnere. For at vi skal kunne klare å holde håndballtalentene i byen og videreutvikle disse, trenger vi Sparebanken Vest og andre sterke støttespillere i næringslivet, og vi håper at signeringen av ny avtale med banken gir et signal om at Tertnes er en klubb det er verdt å satse på.

Markedsrådgiver Mona Helen Vikøyr sier følgende om avtalen:
– Vi i Sparebanken Vest er svært glade for enighet med Tertnes Håndball Elite om videreføring av sponsoravtalen. Tertnes Håndball Elite er en klubb med sterke ambisjoner, hvor man har oppnådd bra resultater tross begrensede ressurser.

Det å ha et lag i elitedivisjonen er viktig for regionen og gir muligheter for lokale talenter i jentehåndballen. Ledelse og spillerne i klubben fremstår som gode forbilder, noe som er viktig for Sparebanken Vest, og vi gleder oss veldig til å følge laget videre!