Hilsen fra juniorlandslagsjentene våre – Tertnes

Hilsen fra juniorlandslagsjentene våre

Mens de andre Tertnes-spillerne har hatt ferie, har Malene Sælensminde Bergset, Kjerstin Boge Solås og Tina Abdulla sammen med juniorlandslaget spilt VM i Russland. Her kommer en hilsen fra jentene:

«Hei! Vi har vært i Moskva for å delta i junior-VM. I gruppespillet endte vi på en andreplass med 4 seire og 1 tap (mot Danmark). Dette førte oss til åttendedelsfinalen der vi møtte Brasil som vi for to år siden tapte mot. Denne gangen ble det seier 30-23, dermed var vi klare for kvartfinale mot vertsnasjonen Russland. Dette visste vi ville bli en tøff og fysisk kamp, men hadde likevel troen. Men Russland ble for tøff denne gangen og det endte med 11-målstap.

Likevel ble det en bra avslutning på mesterskapet. I plasseringskampene om 5.-8. plassene, ble det først seier mot Sør-Korea 29-25, før vi avsluttet med en solid 10-målsseier mot Sverige, slik at vi endte på en hederlig 5. plass.

Alt i alt har det vært en fin og lærerik erfaring å ta med seg videre! Vi vil også takke alle som har støttet oss i sesongen som var og ser frem til kampene starter opp igjen i september. Håper vi ser deg i Haukisen!»

Trener Tore Johannessen oppsummerer mesterskapet slik:
– Totalt har vi gjennomført VM veldig bra, og mener selv vi har hatt veldig fin utvikling både som lag og hos enkeltspillere det siste året. Denne kampen var en super avslutning på mesterskapet og årene med dette landslaget.

Juniorjentene hadde nå sin siste aktivitet som landslag. Veien videre for Malene, Tina og Kjerstin er eventuelt i rekrutt- og seniorlandslag. Men først og fremst er det spill for Tertnes som blir det viktigste fremover, så håper vi at det andre kommer som en konsekvens av suksess i klubblag.