Serieåpning mot Gjerpen og hjemmekamp i Førde – Tertnes

Serieåpning mot Gjerpen og hjemmekamp i Førde

Selv om tirsdagens e-cup trekning bidrar til endringer i terminlisten for GRUNDIGligaen, vil det fortsatt bli serieåpning borte mot nyopprykkede Gjerpen.

Om kampen blir flyttet pga. europacup eller går som oppsatt, vet vi først når avtale om kamptidspunkt er gjort med israelske HC Holon. Dette gjelder også første hjemmekamp mot Vipers, som er terminfestet søndag 18. september. Informasjon om disse kampene vil komme så snart tidspunktene er bekreftet.

Men det som er helt sikkert er at Tertnes dennes sesongen skal spille hjemmekamp i Førde! Dette skjer søndag 25. september med Rælingen som motstander, og kampen blir forhåpentligvis en stor begivenhet for håndballen i Sogn og Fjordane. Tertnes ønsker å være med og ta ansvar for rekruttering til håndballsporten i hele regionen vår, og i forbindelse med kampen vil vi også arrangere håndballskole og trenerseminar i Førdehuset. Ekstra morsomt blir det for Kjerstin Boge Solås å få spille på hjemmebane, og vi oppfordrer håndballinteresserte til å fylle hallen og heie på Kjerstin og de andre Tertnes-jentene.

Les mer om kampen i Førde her.

Når det gjelder cupen (NM) kommer Tertnes inn i 3. runde. Denne kampen er naturlig nok ikke fastsatt ennå, men vi vet at den skal spilles innen 7. september, at det blir bortekamp og at motstander enten blir Ørsta, Volda, Kristiansund eller Midsund. Følg med her på websiden eller på facebook.

Foto: Svein Ove Bøe