Solid seier i treningskamp – Tertnes

Solid seier i treningskamp

Tertnes har siden lørdag vært på treningsleir i Albir i Spania. Uken har for det meste dreiet seg om tøffe styrkeøkter, samt håndballøkter i idrettshallen i Alfas del Pi, alt tilrettelagt av kommunen i Alfas.

I tillegg har tidligere og mangeårig styremedlem i Tertnes Håndball Elite, Harald Reksten, vært en nøkkelperson mht. organisering av halltid og overnattingssted, da hans gode kontakter i området bidro til at oppholdet ble så billig som mulig for Tertnes.

Onsdag kveld var det klart for treningskamp mot laget fra nabobyen Elche. Tertnes fikk en fin start på kampen og gikk raskt i ledelsen 9-2; laget sto da bra bakover og fikk enkle kontringsmål i de første 15 minuttene. Deretter ble det mer variabelt inn mot pause og Tertnes ledet 18-12. Det ble også en fin start på 2. omgang og Tertnes var tidlig oppe i en 10-målsledelse. Elche spilte en svært utgruppert forsvarsvariant, med til tider mannsoppdekning over halve banen. Dette ga Tertnes god trening i duellspill og timing i oppstart, samt samhandling mot uvant forsvarsformasjon.

Kampen endte til slutt med en solid seier til Tertnes, 35-22.

Fredag går ferden hjemover, men ikke til Bergen i første omgang. Først er det nemlig klart for tradisjonsrike Vestfjorden Cup, der Tertnes vil få bryne seg på flere av de andre lagene i GRUNDIGligaen. Tertnes er havnet i pulje 2 med Rælingen, Halden og Storhamar, mens pulje 1 består av Skrim, Glassverket, Fjellhammer og Stabæk. Resultater fra turneringen blir lagt ut på Tertnes sin facebookside, samt på Vestfjorden Cups egen hjemmeside.

IMG_5980

IMG_5981

IMG_5982

IMG_5985