Klar for finale i Vestfjorden Cup – Tertnes

Klar for finale i Vestfjorden Cup

Etter en knapp uke på treningsleir i Spania, er Tertnes nå på plass i Sætre og Vestfjorden Cup. Men om gjengen bor enkelt, med madrasser på gulvet i gymsal, ser ikke det ut til å være til hinder for gode prestasjoner på banen.

Resultatet etter to dager i Vestfjorden Cup i Sætrehallen (Hurum), er 3 av 3 mulige seire. Tore Johannessen oppsummerer de tre kampene slik:

Tertnes-HK Halden 27-21 (13-11)
Har en fin start på kampen frem til 12-6 etter 16-17 min. Får så en svakere periode der det blir for store avstander i forsvar. Vi får også to utvisninger i denne perioden. Deretter er det jevnere i starten av 2. omgang, der vi hele tiden er noen mål foran. Totalt sett er det mye bra angrepsspill, men vi kan bli mer nøyaktige i pasningsspillet og tøffere for egne muligheter. Helene (Fauskanger) kommer inn en periode i 2. omgang og har mange gode redninger. Caroline (Aar Jakobsen) er aktiv på linjen og gjør en god kamp.

Storhamar-Tertnes 18-23 (8-12)
Ligger under 4-7 etter 10 min. Får justert oss i forsvar sammen med Marie (Davidsen) bakerst, og gir lite rom og muligheter til Storhamar. Meget bra også i returløpet mot et sterkt kontringslag og får etterhvert mer variasjon i angrepsspillet. Har den beste perioden i siste del av 1. omgang, der vi er tydelige i avtaler og satsinger. Spiller mye 7 mot 6 i 2. omgang når Storhamar står utgruppert. Får da mange fine utspill til kantene.

Tertnes-Rælingen 21-16 (21-7)

Har gode perioder med kompakt forsvarsspill, og Kjerstin (Boge Solås) og Celine (Sivertsen) står godt sammen i 6:0-formasjon. Madeleine (Hilby) er god i offensiv rolle, og Marie og Helene har hver sin gode periode i mål. I angrepsspillet blir vi altfor unøyaktige i pasningsspillet, og har kun enkelte perioder innimellom med god rytme fremover.

Med seier i samtlige puljekamper vinner Tertnes pulje 2 og møter dermed den andre puljevinneren, Glassverket, i finalen søndag.