Klart for sesongens første offisielle kamp – Tertnes

Klart for sesongens første offisielle kamp

Så ble det roadtrip til Volda for Tertnes-jentene også i år.

Etter å ha møtt Volda i 4. runde i NM i fjor, er det nå klart for 3. runde mot samme motstander i årets NM. Volda har tatt seg til 3. runde ved solide seire mot Ørsta (1. runde) og Kristiansund (2. runde). For laget som rykket ned etter en gjestevisitt i 1. divisjon sist sesong, er det positivt og motiverende å få måle krefter mot lag i toppdivisjonen. For at Tertnes er klar favoritt i kampen i Voldahallen i kveld, er det ingen tvil om; denne kampen skal vinnes og det med klar margin. Ønsker ingen cupbombe her, nei! 🙂

Foruten Martine Kjellerød, som har hatt en operasjon i hånden og enda er ute en stund til, stiller Tertnes med fulltallig mannskap som startet kjøreturen til Volda i morges. NHF har nylig etablert en ny type live-føring, så om det tekniske fungerer som det skal, skal kampen kunne følges her.

Foto: Knut Henrik Andersen