Klart for ny sesong med samarbeidspartnerne – Tertnes

Klart for ny sesong med samarbeidspartnerne

Med sesongstart bare dager unna, er det også klart for ny periode med trofaste samarbeidspartnere. Vi har foran denne sesongen fornyet flere avtaler, i tillegg ønsker vi velkommen til noen nye og en av de disse er rådgivningsselskapet Structor.

Structor i Bergen er et rådgivningsselskap som satser på spisskompetanse innen tekniske systemer og teknisk byggeledelse. Structor og Tertnes har tegnet en 5-årsavtale, og Tertnes-publikummet vil se Structor-logoen på spillernes kampshortser. Daglig leder Bjørn Horn begrunner engasjementet hos Tertnes slik:

– Structor ønsker å støtte idretten og vi har valgt å fordele våre sponsormidler på utvalgte klubber i dame- og herreidretten. Tertnes har utmerket seg over flere år på toppnivå, så valget var egentlig enkelt. Da vi så hadde bestemt oss ble vi møtt med en meget profesjonell og effektiv håndtering med hensyn til avtale, profilering og øvrige rammebetingelser for samarbeidet. Dette satte vi veldig stor pris på og vi er stolte av å få profilere oss gjennom et så flott lag som Tertnes. Vi ser frem til et langt samarbeid og ønsker laget lykke til for sesongen.

Det er også resignert en rekke avtaler med eksisterende samarbeidspartnere. Vi fortalte før sommeren om videreføring av samarbeidet med Sparebanken Vest, og en annen resignering er Lectinect, som kom på Tertnes-drakten foran fjorårssesongen. Bergensbedriften utvikler produkter basert på kunnskapen om effekten av lektiner, samt vitaminer/mineraler og fettsyrer, hele tiden med solid grunnforskning som bakgrunn. Et av deres mest solgte produkter er Lectinect Immun mot forkjølelsessymptomer. Administrerende direktør hos Lectinect, Bjørn H. Andreassen, sier dette om samarbeidet med Tertnes:

– Vi i Lectinect har stor respekt for de gode sportslige resultatene Tertnes oppnår, til tross for begrensede økonomiske midler. Det viser at man kan komme langt med å jobbe smart. Derfor vil vi gjerne bli assosiert med Tertnes Håndball Elite, og vi ønsker å bruke aktivt de mulighetene til profilering som samarbeidet gir oss.

Andre resigneringer foran årets sesong:
Lerøy Seafood Group
Hageland – samarbeidet er inngått med Hageland Åsane, Hageland Fyllingsdalen, Hageland Mesterhagen Midttun, Hageland Mesterhagen Fantoft og Hageland Mesterhagen Askøy.
Steinsenteret Åsane Sand og Singel
Allier-gruppen med datterselskapene Unik og Bad.no
Peppes Pizza
Metis Akademiet
BA

I tillegg har vi rekken av TertnesVenner som mange har vært med oss i flere år, i tillegg til at vi hvert år får inn noen nye.

Vi gleder oss til fortsatt samarbeid!

Foto: www.structor.no