Samarbeid med byens beste treningssentre – Tertnes

Samarbeid med byens beste treningssentre

Foran denne sesongen har Tertnes inngått samarbeid med tre ulike treningssentre, noe som gir Tertnes-spillerne høy grad av fleksibilitet og mangfold i treningsarbeidet. Fysisk trener for NHF Region Vest og for Tertnes Håndball Elite, Are Andresen, sier dette om samarbeidet klubben nå har inngått:

Crossfit Åsane og Crossfit Bryggen
Håndballtrening inneholder litt av alt; funksjonell styrke, kondisjon, hurtighet, fotarbeid og spenst. Å trene innen alle disse dimensjonene krever god plass å boltre seg på, et lokale som tåler en trøkk og ikke minst masse godt utstyr. Med avtale med Crossfit Åsane og Crossfit Bryggen mener vi å ha skaffet oss de beste mulighetene i regionen innen funksjonell trening.

Nr1 Fitness
Nr1 Fitness har vi også samarbeidet med tidligere, en treningssenterkjede som har vokst seg store i Bergensregionen og som nå har 5 sentre sentralt plassert i ulike bydeler (Fyllingsdalen, Sandviken, Nordnes, Landås og Åsane). Dette sikrer oss at spillerne har kort vei til egentrening og gir de fleksibilitet til å velge ordinære gruppetimer eller å trene på egen hånd på tredemøllen eller apparatene.

Alt i alt gir samarbeidet med disse tre ulike sentrene gode og fleksible treningsmuligheter for spillerne fremover og vi gleder oss til videre samarbeid med alle tre.