Seier i serieåpningen – Tertnes

Seier i serieåpningen

Seier i sesongens første kamp smaker alltid godt, og i dagens bortekamp mot Gjerpen var det Tertnes som fikk med seg begge poengene.

Med en flott ramme rundt kampen, som var Gjerpens første i toppdivisjonen siden 2009/10 sesongen, ble det for Tertnes en kamp der laget kun i perioder får rytme i angrepsspillet. Men spesielt i første del av 2. omgang jobber Tertnes-jentene godt sammen og er gode fremover. Kampen avgjøres i denne perioden og Tertnes går raskt opp i en 9-18 ledelse.

Etter å ha vært nede for telling med omgangssyke for bare et par dager siden, viser keeper Marie Davidsen lovende takter. Marie blir da også kåret til Tertnes’ beste spiller, og sammen med forsvaret er det meget solid frem til midten av 2. omgang. Når Tertnes sliter litt i angrepsspillet og det blir tøffe dueller i forsvar, er det at en klarer å gjøre gode vurderinger en viktig trygghet for laget.

Kampen ender til slutt med 19-22 seier til Tertnes og vi har fått en god start på årets sesong. Nå venter en uke med et tøft kampprogram på hjemmebane. Hør bare:
Mot Vipers onsdag kl. 18:00 i Haukelandshallen, første kamp i kvalifisering til europacup fredag kl. 18:00 i Haukelandshallen og returoppgjør i kvalifisering til europacup (lørdag kl. 15:00 i Framohallen).

Vi ønsker selvsagt publikums støtte i kampene og minner om forhåndssalg av billetter på Ticketco.no, blant annet med rabatt om du kjøper billett til begge e-cup kampene samlet.