Knepent tap i hjemmeåpningen – Tertnes

Knepent tap i hjemmeåpningen

Etter å ha spilt jevnt med laget som de fleste har pekt ut til å bli sølvvinnere i årets GRUNDIGliga, ble det til slutt et knepent ettmålstap i hjemmeåpningen i Haukelandshallen.

I en målfattig kamp med gode keepere på begge sider av banen, ble det til slutt Vipers som trakk det lengste strået og dermed kunne ta med seg to poeng i bagen der de hastet ut av Haukelandshallen for å nå flyet hjem.

Nøkkelord for Tertnes i denne kampen var sterkt forsvarsspill og sterkt keeperspill. I siste halvdel av 1. omgang fikk vi også se endel bra spill i angrep, slik at Tertnes kunne gå til pause med 2-målsledelse. Men starten av 2. omgang ble tung for Tertnes, og det gikk nesten 9 minutter før det igjen ble scoring. Så når Vipers puttet fire i samme periode, var det Tertnes som var på defensiven på stillingen 10-12.

De målfattige periodene for Tertnes ble for lange, og en skal takke Marie Davidsen for at Vipers ikke klarte å dra mer i fra. Og da Tertnes hadde ballen på stillingen 18-19, 40 sekunder igjen av kampen og Vipers fikk en spiller utvist, øynet alle tilskuerne i hallen håp om at det kunne bli ett poeng til Tertnes. Men Tertnes klarte ikke å utnytte overtallsspillet, og kampen endte dermed med tap med minst mulig margin.