Hjemmekamp i Førde søndag – Tertnes

Hjemmekamp i Førde søndag

Det nærmer seg ny hjemmekamp, denne gang med Rælingen som motstander, men for de uinnvidde er det kanskje en overraskelse å oppdage at kampen ikke går i Haukelandshallen, men i Førde, nærmere bestemt Førdehuset.

Vi har fått spørsmål om hvorfor vi har valgt å legge en hjemmekamp i Førde. Og svaret er enkelt:
Tertnes ønsker å være med og ta ansvar for rekrutteringen til håndballsporten i hele regionen vår. Førde er en klubb som har arbeidet godt i mange år, med et damelag som har forhåpninger om å ta steget opp i 1. divisjon om noen år, men som i likhet med veldig mange andre klubber, jobber hardt for å holde på ungdommene lengst mulig. Å få to eliteserielag i en tellende kamp til sitt distrikt, håper og tror vi kan være en stor inspirasjon for de lokale talentene, og vi ønsker at det skal være naturlig for jentene å sette seg mål om å en gang få spille for Tertnes. Når de i tillegg ser hva deres egen Kjerstin Boge Solås har fått til på rekordtid, kan ikke dette være annet enn en skikkelig motivasjonsboost for alle som har en drøm om å lykkes på håndballbanen.

I tillegg til GRUNDIGliga-kampen mot Rælingen søndag, blir det håndballskole i Førdehuset på lørdag. Det er fortsatt ledige plasser, så nøl ikke med å melde deg på (tertnes.ticketco.no). Det kan også kjøpes kampbilletter på samme link; gjør du det på forhånd sparer du både tid og penger. Dessuten er en med i trekningen av en GRUNDIG Bluetooth høyttaler.

For tilreisende som ønsker å gjøre en helg ut av dette, har Scandic Sunnfjord Hotell & Spa et skikkelig håndballtilbud. (last ned tilbudet her).

Til slutt vil vi oppfordre alle sunnfjordinger og alle andre håndballinteresserte i fylket å finne veien til Førdehuset på søndag. Ikke hver dag en får oppleve en A-landslagsspiller fra eget område i aksjon på dette nivået, og Kjerstin fortjener virkelig å få kjenne støtten fra hjemmepublikum! Og i samme slengen får en mulighet for å se damer 2. divisjonsoppgjøret mellom Førde og Fram; det er én billett for begge kamper. 2. divisjonskampen starter kl. 14:00, mens Tertnes-Rælingen har avkast kl. 17:00. Velkommen til Førdehuset på søndag!