Cupkamp mot Stabæk – Tertnes

Cupkamp mot Stabæk

Det er klart for ny NM-runde, og onsdag møter Tertnes Stabæk i Nadderud Arena.

Etter å ha beseiret Volda i 3. runde, er det klart for bortekamp mot Stabæk i 4. runde. Stabæk har tatt seg til 4. runde ved å slå ut Høland og Kjelsås i henholdsvis 2. og 3. runde, så dette er første runde der de to lagene møter lag fra samme divisjon.

Etter ett år i 1. divisjon, er Stabæk tilbake i GRUNDIGligaen, og så langt i sesongen er det blitt to tap (mot Glassverket og Larvik) og en seier (mot Rælingen).

Dette sier Tore Johannessen foran onsdagens kamp:
– Hovedfokus vil være å beholde den tryggheten laget har hatt bakover i starten av sesongen, dessuten ønsker vi mer bredde i angrepsspillet. Stabæk er et lag med mange spennende unge spillere, og det må gjøres gode forberedelser om vi skal ta oss videre til kvartfinalene.

Kampen spilles i Nadderud Arena med start kl. 18:00, og den blir overført på HandballTV.com (sendestart kl. 17:50).

Foto: John Vint