Poengdeling mot Glassverket – Tertnes

Poengdeling mot Glassverket

Det ble ett poeng for Tertnes etter en slitekamp mot Glassverket onsdag. Nok en gang viste Tertnes seg som et solid forsvarslag, i tillegg spilte laget seg til mer enn nok sjanser til å avgjøre kampen, imidlertid ble det for mye bomskudd for Tertnes-spillerne.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen. Tertnes ledet tidlig, men så kom en lang periode uten scoring og dette utnyttet Glassverket med å gå forbi og opp i en 3-målsledelse. Men Tertnes kom tilbake og bare sekunder før pausesignalet utlignet Tertnes til 10-10 ved Kjerstin Boge Solås.

2. omgang ble like jevn som 1. omgang, og de første 10 minuttene var preget av gode keepere på begge lag. Spesielt Tertnes hadde problemer med å finne nettmaskene og laget hadde en 12 minutters måltørke. Men Marie Davidsen holdt oss inne i kampen, slik at Glassverket ikke fikk mulighet for å dra i fra. Men med 8 minutter igjen ledet Glassverket 16-18, deretter gikk drammenserne opp i 17-19 med 4 minutter igjen å spille.

Når så Tertnes klarte å redusere og deretter utligne med bare 20 sekunder igjen på kampuret, må en til slutt være delvis fornøyd med at en klarer å beholde det ene poenget i Bergen. Likevel, sett kampen under ett. føler nok Tertnes-jentene at dette var en kamp de skulle vunnet, all den tid en klarte å spille seg frem til så mange målsjanser. Og som Tore Johannessen sa til BT etter kampen:

– Vi gjorde det bra i forsvar og spilte oss til mange åpenbare sjanser. Men når vi bommet på de sjansene skal vi være fornøyd med at vi klarte å henge med. Det er for dårlig å bomme på sånne sjanser, og da ble kampen sånn. Med normal uttelling hadde vi hatt full kontroll på andre omgang, sier han.

Toppscorer for Tertnes ble Kjerstin Boge Solås med 5 mål, og Kjerstin ble også kåret til banens beste spiller.

Før kampen ble det holdt en markering med ett minutt stillhet for 16 år gamle Lasse Thuen Nilsen, som omkom i en MC-ulykke på Åstveit.