Seier etter sterk 2. omgang – Tertnes

Seier etter sterk 2. omgang

Det ble en solid 7-målsseier mot Oppsal onsdag, etter at Tertnes tok grep om kampen etter pause.

Onsdag spilte Tertnes bortekamp i GRUNDIGligaen mot Oppsal. Etter at Oppsal noe overraskende vant over Byåsen sist uke, var det et spent Tertnes-lag som tok turen over fjellet. Oppsal er et av lagene Tertnes må slå om en skal holde kontakt med lagene foran seg på tabellen, og Oppsal-seieren over Byåsen kom noe uventet. Men Tertnes hadde gjort hjemmeleksen godt, selv om ikke alt gikk på skinner fra starten av kampen. Tertnes-trener Tore Johannessen oppsummerer den slik:

– Vi får ikke helt tak i forsvarsspillet i første omgang, der Oppsal flere ganger får skyte med lite press fra 9 meter. Vi legger derfor om til en 5:1 variant etter pause, der Madeleine gjør en god jobb og tar vekk rytmen i angrepsspillet til Oppsal. På den måten får vi mer press på distanseskuddene. Angrepsmessig gjennomfører vi en god kamp og får kontroll på kampen når vi setter sjansene våre de siste 15 minuttene.

Nå tar vi med oss en solid 2. omgang inn mot helgen, der Byåsen venter i returkamp i EHF-cupen.

Sluttresultatet ble 20-27 til Tertnes (13-13 til pause) og toppscorere for Tertnes ble Bodil Sørheim og Kjerstin Boge Solås, hver med 5 mål. Sistnevnte ble kåret til Tertnes’ beste i denne kampen.

Foto: Svein Ove Bøe