NM kvartfinale mot Rælingen – Tertnes

NM kvartfinale mot Rælingen

Onsdag spilles det ny kamp i Haukelandshallen der prinsippet om vinn eller forsvinn gjelder. Da er det nemlig kvartfinale i NM, også kalt cupen.

Og for andre gang denne høsten møter Tertnes Rælingen i hjemmekamp. Forrige gang, i september, ble det Tertnes-seier 27-16 i det som var en kamp i GRUNDIGligaen.

Men nå er det altså cupkamp, og selv om Tertnes er klare favoritter til kampen, er ingenting gitt på forhånd. Som man sier; cup er cup og ballen er rund! 🙂

Tore Johannessen har følgende tanker om kampen:
– Vi var ikke fornøyde med forsvarsspillet mot Byåsen sist, og har et klart mål om å forbedre dette. Spesielt gjelder det å være tøffere i duellspillet. Håper også at vi kan få mer tempo i kontringsspillet vårt. Vi er favoritter på hjemmebane, men trenger å gjøre grundige forberedelser for å nå semifinalen.

Kampstart i Haukelandshallen er kl. 18:00, men kampen sendes også på HandballTV.com med sendestart kl. 17:50. De andre kvartfinalene (Larvik-Glassverket, Byåsen-Vipers, Sola-Molde) har også kampstart kl. 18:00, og trekning av semifinalene blir foretatt i morgen.

Foto: John Vint