Hadde Larvik i kne – Tertnes

Hadde Larvik i kne

Dagen da Tertnes-spillerne på forhånd hadde ønsket hverandre og alle andre en god håndballonsdag (ref. Tertnes facebook), var det nettopp en god håndballonsdag det ble for alle med hjerte for Tertnes. For selv om det til slutt ble 5-målstap for Tertnes-jentene, var det ingen tvil om at de mer meritterte Larvik-spillerne fikk en påminnelse om at de ikke lenger er like suverene.

Men kampen startet oppskriftsmessig sett med Larvik-øyne. Vestfoldingene gikk raskt i føringen, og Tertnes’ forsøk på 7 mot 6 spill lyktes ikke i den grad en hadde ønsket og forberedt seg på. Og med brente sjanser i angrep, fikk Larvik scoringer servert i et tomt Tertnes-mål. Men selv med en litt vanskelig start, skulle det vise seg at dette ble en fantastisk forsvarskamp for Tertnes; les mer i våre to største lokalaviser om hvordan kampbildet utviklet seg videre:

Bergens Tidende
Bergensavisen

Stemningen og opplevelsen vi som var i Haukelandshallen onsdag kveld fikk, håper vi å gjenskape når Sola kommer på besøk til NM-semifinalen 16. november. Billetter til denne kampen kan allerede nå forhåndskjøpes på Ticketco. La oss fylle opp langtribunen nok en gang denne måneden og vær med på cupfesten som kan bringe jentene videre til finale i Oslo Spektrum!

Foto: Knut Henrik Andersen