CUPFINALE!!! – Tertnes

CUPFINALE!!!

Gratulerer til Tertnes-jentene, Tore og resten av støtteapparatet for cupfinaleplass etter seier i semifinalen mot Sola!

Som forventet ble det ingen lett kamp mot Sola, og Tertnes-jentene måtte virkelig jobbe for seieren. Men bortsett fra noen down-perioder, var det ingen tvil om hvem som var det førende laget, og med unntak av at Sola scoret det aller første målet, ledet Tertnes gjennom hele kampen. Sluttresultatet ble 31-27.

Les mer om kampen her:

Bergens Tidende

Bergensavisen

Nrk Hordaland

Bodil Sørheim (6 mål) ble kåret til banens beste spiller. Når det gjelder skaden til Marie Davidsen, som fikk en smell i hodet i 1. omgang og derfor ikke spilte etter pause, går det nå fint med henne, men hun må ta det med ro i en periode.

I den andre semifinalen ble resultatet 32-26 til Larvik over Vipers, dermed blir det et nytt møte mellom Tertnes og Larvik som også spilte mot hverandre i cupfinalen i 2013 (Tertnes-tap 21-29). Den første cupfinalen Tertnes deltok i, var i sesongen 2001/02; den gang ble det tap mot Nordstrand (18-21). Så tør vi håpe på at alle gode ting er tre??

Mht. billetter til cupfinale-arrangementet og annet praktisk for de som ønsker å oppleve finalen live i Oslo Spektrum 29. desember, vil vi komme tilbake med mer informasjon.