Velkommen hjem, europamester! – Tertnes

Velkommen hjem, europamester!

Det var en sliten, men lykkelig europamester som landet på Flesland mandag ettermiddag.

Full av inntrykk og ganske så utladet etter 14 dager med mesterskap og ikke minst en intens finalehelg, var søvn og egen seng det vår ferske europamester, Kjerstin Boge Solås, så mest frem til akkurat der og da. Hun trenger nok noen dager på å omstille seg, og det passer godt at det snart er jul, sånn at det blir tid til en liten tur hjem til familien i Dale.

Men i likhet med de andre Tertnes-jentene gleder Kjerstin seg veldig til cupfinalen, så etter noen dager med hvile, vil det være fullt fokus på de siste forberedelsene inn mot det som skal skje i Oslo Spektrum, også det en ny opplevelse for den talentfulle ungjenten fra Sunnfjord.

Vi i Tertnes er kjempestolte over å ha nok en spiller med mesterskapsgull, og vi hilser også til Stine Skogrand som først skulle noen dager til Danmark innen hun kan ta noen dager med juleferie hjemme i Bergen.

img_6595

img_6600