Velkommen tilbake til seriekamp – Tertnes

Velkommen tilbake til seriekamp

Etter en pause på nesten to måneder fra seriespillet, ser vi frem til å komme igang igjen på onsdag.

I mellomtiden har vi spilt NM-finale mot Larvik for bare noen få dager siden. Til tross for knepent tap, er vi fornøyde med å prestere opp mot vårt beste ved en slik anledning. Alle jentene står frem sammen og viser mye av kvalitetene i laget vårt. Men som nevnt, nå er det igjen jakten på poeng i GRUNDIGligaen som gjelder.

Onsdagens motstander, HK Halden, skal på ingen måte undervurderes til tross for tabellplasseringen. Laget startet sesongen med to minuspoeng og har møtt de fleste av topplagene. De har en sterk høyreside og en god playmaker som vi skal være spesielt oppmerksomme på. For vår egen del er vi endelig skadefrie igjen, etter en litt vanskelig avslutning på høstsesongen.

Vi ser frem til nye, spennende kamper utover våren, og håper at publikum møter opp og støtter oss. Spesielt håper vi at mange av dere som fikk kampbilletter utdelt ifm. Julecupen, benytter anledningen og tar turen til Haukelandshallen onsdag for å hylle sølvjentene fra cupfinalen.

Vi minner om at det er en fordel å forhåndskjøpe billettene på Ticketco.no, og at kampstart er kl. 18:30. Får du ikke sett kampen i hallen, kan du logge deg på HandballTV.com som starter sending kl. 18:20.