Hjemmekamp mot Sola – Tertnes

Hjemmekamp mot Sola

Det har vært en god start på 2017 for Tertnes, med to av to mulige seire. På onsdag venter det ny hjemmekamp.

Så langt i år har det blitt seier i hjemmekamp mot HK Halden (18-16) og i bortekamp mot Stabæk (19-25). Onsdag står Sola på motsatt banehalvdel i Haukelandshallen for andre gang denne sesongen, da dette var laget vi slo i semifinalen i cupen. Det ble etterhvert en spennende kamp hvor det var først i sluttminuttene at Tertnes dro i fra og til slutt vant 31-27.

Sola ligger for øyeblikket på 9. plass med 5 poeng på 10 kamper. Sist kamp ble det et «hederlig» 6-målstap på bortebane mot Larvik, og før det en knepen 1-målsseier mot Halden.

Minner om at vi til denne kampen spesielt inviterer de lagene som hadde tematrening med Tertnes før jul; finn frem billettene og ta turen til Haukelandshallen!

Forøvrig er det som alltid en fordel å forhåndskjøpe billettene på Ticketco.no. Får du ikke sett kampen i hallen, kan du logge deg på HandballTV.com som starter sending kl. 18:20 (kampstart kl. 18:30).

Foto: John Vint