Bortekamp mot årets publikumslag – Tertnes

Bortekamp mot årets publikumslag

Søndag møter vi Vipers i et forventet velfylt Aquarama, og blant hjemmelagets tilhengere vil nok de fleste forvente at poengene blir igjen i Kristiansand. Men Tertnes-trener Tore Johannessen sier følgende:

– En tøff bortekamp i Kristiansand mot hardtsatsende Vipers er vår neste oppgave. Etter to hjemmetap de siste ukene har vi satt tydelig fokus på det vi ikke er fornøyde med. Sammen skal vi løfte prestasjonen vår i alle faser av spillet og har stor tro på at vi kjemper om poengene, til tross for at tabellposisjonen tilsier noe annet. For nå vil vi tilbake på vinnersporet!

Vipers ligger foreløpig på 4. plass i GRUNDIGligaen, ett poeng bak Byåsen på bronseplass, men med en kamp mindre spilt. Forrige kamp mellom Tertnes og Vipers, i Haukelandshallen i september, endte med 1-målsseier til bortelaget.

Søndagens kamp starter kl. 18:00 og du ser den på HandballTV.com (sendingen starter kl. 17:50).

Arkivfoto: Knut Henrik Andersen