På besøk hos Umbro-leverandøren – Tertnes

På besøk hos Umbro-leverandøren

I forbindelse med kamp i Kristiansand kombinerte vi dette med besøk hos Scantrade, vår hovedleverandør på sportsutstyr, først og fremst Umbro.

Scantrade, som holder til i Vennesla like utenfor Kristiansand, har vært en viktig støttespiller for Tertnes siden 2009. Scantrade sørger for å holde Tertnes med Umbro utstyr (drakter, treningstøy, bager mm.), samt Mizuno sko. For oss var det kjekt å få se apparatet og logistikken som er i sving for å forsyne store deler av idretts-Norge, og da spesielt håndball- og fotballklubber, med godt og solid utstyr, og å treffe folkene som vi samarbeider med. I tillegg til Umbro og Mizuno, tilbyr Scantrade produkter fra en rekke andre aktører innen sportsutstyr, blant annet Scott, Or, Nordica, Lowa. For Tertnes er Scantrade en uvurderlig bidragsyter og vi er takknemlige for at vi kan konsentrere oss om idretten vår og være trygge på at vi har utstyr av beste kvalitet fra Umbro og Mizuno. Og når gjengen vi møter hos Scantrade er topp motiverte og serviceinnstilte så det holder, kan det ikke bli bedre!


Mardon Finnestad, Scantrade klubbservice, i det svære lagerlokalet med sportsutstyr fra golv til tak.