Endelig seier igjen – Tertnes

Endelig seier igjen

- Det var veldig deilig med en seier igjen. Det gjør noe med humøret i gruppen.

Dette sa en glad og lettet Birgitte Karlsen Hagen til BT etter borteseieren mot Rælingen i kveld. Birgitte ble kåret til banens beste og var også Tertnes’ toppscorer med fem mål.

Videre sier Tore Johannessen om kampen:
– Vi har sett klar fremgang de siste ukene i trening og i sist kamp mot Vipers. Denne fremgangen fortsetter i dag og vi får to velfortjente poeng. Spesielt fortsetter det gode angrepsspillet og vi får mange avslutninger fra alle posisjoner. Birgitte skaper mye, og Bodil og Julie setter de fleste av sine sjanser fra kantene.

– Gjennom hele kampen gjennomfører vi kampplanen og er solide i forsvar. Vi tar styring helt fra start og har kontroll stort sett hele veien. I en overtallsperiode 10 minutter før slutt utnytter vi dette ved å øke fra 13-17 til 13-20 og avgjør kampen i denne perioden. Sluttresultatet blir 16-25.

Nå gleder vi oss til å få Byåsen på besøk i Sotra Arena på søndag om en uke. Billetter til dette fellesarrangementet (inkl. FyllingenBergen-Falk Horten) kjøpes på Ticketco.

Foto: John Vint