Denne kampen burde vi ha vunnet! – Tertnes

Denne kampen burde vi ha vunnet!

Det var nok følelsen spillerne og alle vi andre satt igjen med etter søndagens hjemmetap 20-23 mot Byåsen. For med et feststemt Sotra Arena, skulle en veldig gjerne gitt de mange fremmøtte seier i denne kampen.

Det ble en jevn start på kampen. Ingen av lagene klarte å dra i fra, men det var Tertnes som hadde et lite overtak da lagene gikk til pause på stillingen 9-8.

Tertnes holdt trykket oppe i starten på 2. omgang og stemningen i Sotra Arena var stor da Tertnes gikk opp i ledelsen 12-9. Men Byåsen kom tilbake, og på nytt fulgte lagene hverandre frem til 15-15, før det var Byåsen som plutselig var foran med 16-17. Flere bomskudd fra Tertnes gjorde at Byåsen fikk muligheten til å dra ytterligere fra, og Tertnes kom bakpå og måtte kjempe for å tette igjen avstanden på etterhvert 4 mål. Tertnes-jentene prøvde virkelig hardt å ta innpå og sjansene uteble ikke, men igjen ble det for mye bom, og kampen ebbet ut til sluttresultatet 20-23. Et skuffende resultat for Tertnes, for med alle de mulighetene en fikk i denne kampen, er 20 mål for dårlig uttelling.

Bodil Sørheim ble toppscorer for Tertnes, samt kåret til lagets beste spiller, men det var likevel en skuffet Bodil som sa dette til BT etter kampen:
– Vi burde absolutt ha satt det på 12–9. Og så hadde vi en overtallsperiode hvor både meg og Julie (Lygren) bommet, så hadde vi satt de, hadde kanskje kampbildet sett litt annerledes ut.

Etter denne kampen ligger Tertnes fortsatt på 6. plass på tabellen. Onsdag venter Glassverket i Drammen, deretter er det ny hjemmekamp i Haukelandshallen søndag 5. mars mot Oppsal.

GRUNDIGligaen, kvinner
Sotra Arena, 2477 tilskuere

Dommere: Roger Nestaas, Chris Schjerven Bakksjø
Utvisninger: Begge lag 1×2 min.

Mål Tertnes: Marie Davidsen, Bodil Sørheim 5, Kjerstin Boge Solås 4, Celine Sivertsen 3, Birgitte Karlsen Hagen 2, Julie Lygren 2, Caroline Aar Jakobsen 2, Maren Roll Lied 1, Madeleine Hilby 1, Helene Fauskanger, Mina Mjærum, Malene Bergset, Tina Abdulal, Ida Gabrielsen, Nejira Skrbo, Martine Kjellerød.

Toppscorer Byåsen: Maren Nyland Aardahl 5