Chess er en god støttespiller for norsk idrett, og også Tertnes har kunnet nyte godt av dette. Helt siden 2009 har Chess vært blant klubbens største samarbeidspartnere, og i Tertnes er vi veldig tilfredse med at Chess igjen ønsker å fornye avtalen.

Salgs- og markedsdirektør i Chess, Christian Kalvenes, sier dette om samarbeidet:

«Vi er strålende fornøyd med å fortsette samarbeidet med Tertnes sine håndballjenter. Jentenes sporty og lekne livsstil i kombinasjon med at de alltid har et glimt i øyet, gjør dem til gode ambassadører for Chess. I samarbeidet ligger det også at vi skal få innblikk i spillernes hverdag gjennom mobilen. Dette vil bli gjort tilgjengelig på mermoro.no sammen med innhold fra andre Chess-ambassadører som snowboardlandslaget, ishockeylandslaget og Brann.»

Med Chess’ konkurransedyktige produkter og priser, er det ikke vanskelig for oss å gi anbefalinger om å bli Chess-kunde. Chess scorer høyt både på pris, hastighet og kundeservice i alle undersøkelser, så da er det egentlig ikke noe å lure på!

Foto: www.chess.no