Fornyet avtale med Chess – Tertnes

Fornyet avtale med Chess

Chess er en god støttespiller for norsk idrett, og også Tertnes har kunnet nyte godt av dette. Helt siden 2009 har Chess vært blant klubbens største samarbeidspartnere, og i Tertnes er vi veldig tilfredse med at Chess igjen ønsker å fornye avtalen.

Salgs- og markedsdirektør i Chess, Christian Kalvenes, sier dette om samarbeidet:

«Vi er strålende fornøyd med å fortsette samarbeidet med Tertnes sine håndballjenter. Jentenes sporty og lekne livsstil i kombinasjon med at de alltid har et glimt i øyet, gjør dem til gode ambassadører for Chess. I samarbeidet ligger det også at vi skal få innblikk i spillernes hverdag gjennom mobilen. Dette vil bli gjort tilgjengelig på mermoro.no sammen med innhold fra andre Chess-ambassadører som snowboardlandslaget, ishockeylandslaget og Brann.»

Med Chess’ konkurransedyktige produkter og priser, er det ikke vanskelig for oss å gi anbefalinger om å bli Chess-kunde. Chess scorer høyt både på pris, hastighet og kundeservice i alle undersøkelser, så da er det egentlig ikke noe å lure på!

Foto: www.chess.no