Siste seriekamp søndag – Tertnes

Siste seriekamp søndag

Siste seriekamp for Tertnes i GRUNDIGligaen 2016/17 spilles borte mot Sola søndag.

Etter to sterke hjemmeseire er Tertnes klare for å kjempe om poengene mot Sola i Åsenhallen. Med et blikk på tabellsituasjonen, vil en se at en ikke kan bli dårlige enn nr. 6, mens det med seier mot Sola fortsatt er en liten mulighet for å klatre til 5. plass. Men isåfall må Storhamar tape poeng mot allerede nederlagsdømte Rælingen, noe vi ikke tror kommer til å skje på hjemmebane i Boligpartner Arena. Likevel har Tertnes litt å hevne mot Sola etter at det, noe uventet, ble tap på hjemmebane mot rogalendingene i januar.

Men en positiv trend, med mange scorede mål i de siste kampene mot hhv. Storhamar og Stabæk, gir håp om borteseier. Laget har jobbet hardt for å forbedre spillet ytterligere, for selv om en skulle ende på den beskjedne 6. plassen, vil seier på søndag kunne gi en god følelse inn mot sluttspillet, noe som er viktig for Tertnes-jentene.

Motstander i sluttspillkvartfinalen er ennå ikke klar, da nr. 1-4 på tabellen skal få velge sine motstandere etter at de siste kampene er ferdigspilte på søndag. Men de aktuelle klubbene er Vipers, Glassverket og Byåsen. Dato for hjemmekamp i Bergen er onsdag 19. april; motstander og klokkeslett blir fastsatt førstkommende mandag. Både kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles som dobbeltoppgjør (hjemme-borte).

Kampen mot Sola starter kl. 18:30 og sendingen på HandballTV starter kl. 18:20.

Foto: Knut Henrik Andersen