Tertnes møter Byåsen i kvartfinalen – Tertnes

Tertnes møter Byåsen i kvartfinalen

De fire første lagene i GRUNDIGligaen har valgt sine motstandere i kvartfinalene i sluttspillet, og for Tertnes blir det et nytt møte med Byåsen. Her er oppsettet:

19. april – kvartfinale 1
Oppsal – Larvik
Sola – Vipers
Storhamar – Glassverket
Tertnes – Byåsen Haukelandshallen kl. 18:30

23. april – kvartfinale 2
Larvik – Oppsal
Vipers – Sola
Glassverket – Storhamar
Byåsen – Tertnes Nidarøhallen kl. 16:00

Dette vil bli det femte og sjette møtet mellom Tertnes og Byåsen denne sesongen, da lagene møttes også i europacupen. Dessverre er det blitt tap i de foregående kampene, men det var i siste kamp i Sotra Arena i februar at Tertnes var nærmest seier. Da var hjemmelaget i føringen i 50 minutter, før en lot Byåsen overta og dra i fra de siste minuttene. Men med den avslutningen Tertnes har hatt på sesongen er det stor optimisme foran sluttspillet. For med en litt tung vinter for Tertnes, har siste del av sesongen vært en opptur spillemessig, der en ikke minst har fått betalt for bra angrepsspill med langt bedre uttelling enn tidligere i sesongen. Dessuten har en klart å avgjøre jevne kamper, så nå vil det bli spennende å følge de to kampene i kvartfinalen.

I alle rundene, inkl. semifinaler og finale, spilles det best av to kamper. Best rangerte lag fra GRUNDIGligaen avslutter hjemme. Ved poenglikhet etter to kamper skilles lagene etter følgende reglement:

1. Målforskjell
2. Bortemål
3. Ekstraomganger og eventuelt 7m-kast (etter bestemmelsene i § 10 i Kamp og konkurransereglementet).

Kampdatoer for semifinalene er 30. april og 3. mai, mens finalen spilles 18. og 21. mai.

Foto: Knut Henrik Andersen