Energi til topphåndballen i Bergen – Tertnes

Energi til topphåndballen i Bergen

NorgesEnergi går inn som sponsor for Tertnes Håndball Elite og FyllingenBergen

Den nye avtalen gjøres gjeldende fra 1. juli 2017 og strekker seg over fem år. Den gjør NorgesEnergi til sponsor for både Tertnes Håndball Elite og FyllingenBergen, og bergensklubbene ser frem til et langt og fruktbart samarbeid. I tillegg har NorgesEnergi gått inn som hovedsponsor i seks andre klubber i Grundigligaen og som hovedsamarbeidspartner til NTH, samt forbundspartner for NHF.

Samarbeidsavtalen er rikholdig, og spennende konsepter skal rulles ut etter sommeren.

– Avtalen med NorgesEnergi vil være viktig for Tertnes’ sportslige utvikling, ikke minst siden den er langsiktig og dermed gir oss en stor grad av forutsigbarhet, sier daglig leder i Tertnes, Marit Brox.

– For FyllingenBergen er denne avtalen også viktig slik at vi når våre målsettinger, men også at topphåndballen i Bergen får et bedre økonomisk grunnlag, sier daglig leder i FyllingenBergen, Vidar Gjesdal.

NorgesEnergi, landets ledende lavprisaktør, gleder seg til å bli bedre kjent med de to bergensklubbene og ser frem til et langsiktig og spennende samarbeid.

– Dette samarbeidet vil gi klubbene sponsormidler, samt gi gode muligheter til å skape enda større inntekter de nærmeste årene ved at supportere, medlemmer og bedriftsnettverk enkelt kan støtte klubbene gjennom nye og spennende konsepter, sier Sonja Waaland, sponsoransvarlig i NorgesEnergi.

NorgesEnergi blir også en av Norsk Topphåndballs viktigste partnere, og vil med synlighet, aktivisering og kommende konsepter bli en meget god bidragsyter til håndballen.

Avtalen med NorgesEnergi vil også være viktig for utviklingen og produksjonen av sendingene på handballtv.com, og vil dermed bidra til at publikum kan følge sine favoritter når man ikke har anledning til å se kampen i hallen, sier daglig leder i NTH, Hein Barthold.

Kontaktinfo
NorgesEnergi: Sponsoransvarlig Sonja Waaland, tlf. 45021133
Tertnes Håndball Elite: Daglig Leder Marit Brox, tlf. 41449034
FyllingenBergen: Daglig Leder Vidar Gjesdal, tlf. 93092277