Håndballskolen – Tertnes

Håndballskolen

Årets Lerøy Sommerhåndballskole ble gjennomført i Haukelandshallen 26.-28. juni, og 71 forventningsfulle barn deltok med stor iver.

Deltakerne var fra 7-13 år og de ble delt inn i grupper etter alder. På håndballskolene våre har vi mye fokus på å bli «venn med ballen»; grip og kast, og med varierende vanskelighetsgrad utifra alder. Det meste blir gøyere med konkurranser, så dette er noe vi trekker inn i mange av øvelsene. Dessuten trenger alle håndballspillere basistrening, og noen kjente nok litt ekstra på muskler de ellers ikke bruker ofte og mye. Noen trodde også det var danseundervisning vi drev med, da agility-stigen ble lagt frem for trening av fotarbeid. 🙂

selv om det langt i fra er det viktigste på håndballskolen, kunne nok de fleste deltakerne spilt «kamp» hele tiden om de bare fikk anledning, så på dag 2 og 3 hadde vi flere runder med kamper. Hver dag sørget Lerøy for rikelig med fiskeburgere og sushi til lunsj, og spesielt gøy er det å se at så mange barn rett og slett elsker sushi. En ekstra pause med banan mot slutten av dagen gjorde susen for å holde oppe konsentrasjonen den siste timen, men det forundrer oss ikke om mange av deltakerne var godt slitne etter endt dag på håndballskolen.

Brannalarm fikk vi også oppleve, da driftsmannskapet i Haukelandshallen ønsket å teste anlegget med håndballskoledeltakerne i hallen. Evakueringen fungerte bortimot perfekt, bortsett fra at det kanskje var vel mange av barna som var i overkant opptatte av å få med seg bager med klær og mobiltelefoner før de gikk ut… 😉

Takk til alle dere som var med denne gangen! Vår neste håndballskole blir i høstferien, sannsynligvis i Åstveithallen. Følg med her på websiden og i sosiale medier for mer informasjon.

Her er noen bilder fra håndballskolen; flere er publisert på vår facebookside.