Takk, Maren! – Tertnes

Takk, Maren!

Det er på tide å takke vår kaptein Maren Roll Lied for hennes innsats for Tertnes. For etter 7 år i Tertnes-drakten, er det jobb som prosessingeniør for Statoil i Stjørdal som gjelder for den hardtarbeidende jenten fra Fana.

Superlativene sitter løst når en skal prøve å beskrive Maren og hennes betydning for Tertnes som klubb. I tillegg til det hun har hun bidratt med i kamp og trening, sto Maren tidlig frem som den ressurspersonen hun er, alltid positiv, inkluderende, lojal og klar for å bidra med det hun kan. For administrasjonen og styret har hun vært en god støttespiller og samtalepartner, og i alle sammenhenger har hun gått foran som et godt eksempel; det er heller ikke tilfeldig at Maren er den av spillerne som har hatt flest oppdrag som klubbesøk, håndballskoler og andre dugnadsrelaterte oppgaver for klubben.

Å ha omsorg for sine lagvenninner faller helt naturlig for Maren og det har ikke bare å gjøre med at hun de siste årene har vært lagets kaptein. En annen gruppe som helt sikkert vil savne henne er dugnadsgjengen på kampene i Haukelandshallen; Maren har alltid klart med sitt smil og naturlige væremåte å gi uttrykk for sin takknemlighet for jobben de gjør for laget.

Så vi er mange som vil merke at Maren ikke er med lenger, men i stedet for å deppe, velger vi å glede oss sammen med henne over den flotte jobbmuligheten hun har fått. Tusen takk for alt du har bidratt med for Tertnes, Maren; både på og utenfor banen, og vi ønsker deg masse lykke til i din nye tilværelse! Så kan vi alltids ha et lite håp om at savnet etter Tertnes og håndball blir så stort at du finner veien tilbake… 🙂

Her er oppsummeringer/hilsener fra andre som kjenner Maren godt:

Tore Johannessen, trener
– Maren kom til Tertnes som 18-åring i 2010, de to første sesongene som høyrekant. Fra sesongen 2012/2013 fikk hun en helt ny rolle i midtback-posisjon, noe hun etterhvert behersket meget bra. De tre siste sesongene har Maren hatt en helt sentral plass i laget, som kaptein og til å styre spillet ute på banen.
Også utenfor banen har hun vært en av våre aller viktigste spillere disse syv sesongene. Hun har bidratt sterkt til den treningskulturen vi har idag, og yter sitt aller beste på hver eneste økt. Hun går foran og legger listen for resten. Også for oss trenere har Maren vært fantastisk viktig, som et bindeledd mellom trenere og spillergruppen, samt delaktig i utviklingen av spillet vårt, og det er blitt mange gode samtaler og diskusjoner som vi vil savne.

Celine Sivertsen, lagvenninne
– Det er utrolig trist at vi mister Maren. Ikke bare er hun en fantastisk håndballspiller som har et godt øye for spillet og et stort talent, men hun har så mye mer utenfor banen også. Hun bidrar hver eneste dag med å spre godt humør, ståpå-vilje og har et stort hjerte for alle rundt seg.
De er virkelig heldige de som får jobbe med henne videre, og jeg kan med stor sikkerhet si at vi alle kommer til å savne henne ufattelig mye, både på og utenfor håndballbanen.

Christine Ullestad, klubbutvikler NHF Region Vest
– Maren har vært en kjempeflott ressurs for oss å benytte til ulike tiltak i Region Vest, da spesielt med tanke på prosjekter rettet mot barn og unge i skolen. Hun har her vært ute på besøk på skoler i Hordaland hvor hun har lært bort håndball til elever fra barneskolealder til videregående skole. Vi har også benyttet henne på håndballskoler, spillerutviklingstiltak og aktivitetsdager. Vi i Region Vest opplever henne som et utrolig positivt ja-menneske som stiller opp hver gang vi spør. Hun har en flott personlighet, tålmodig og er alltid smilende og blid. Hun er kjempeflink med barn og unge og vi får veldig gode tilbakemeldinger fra de som møter henne ute i aktivitet. Vi ønsker Maren lykke til videre; hun kommer til å bli savnet.

Til slutt har vi fått denne hilsenen fra Maren selv:

Kjære alle Tertnes-venner!

Jeg vil gjerne få takke dere alle for noen fantastiske år i Tertnes-familien! Det har vært en fantastisk reise, der jeg har fått muligheten til å møte og bli kjent med utrolig mange flotte personer. Ikke minst sitter jeg igjen med utrolig mange gode opplevelser, erfaringer og mange gode vennskap!

Vil også benytte sjansen til å takke alle som har bidratt både på og utenfor banen! En spesiell takk til dugnadsgjengen, administrasjonen og ikke minst trenerapparat og lagvenninner. Dere er suverene!

Vemodig sommerhilsen fra Maren

Hovedbilde: Njål Arnar Johansen