Hilsen fra Birgitte – Tertnes

Hilsen fra Birgitte

Det ble på tirsdag bekreftet at Birgitte Karlsen Hagen for kommende sesong flytter til Danmark der hun blir lagvenninne med Stine Skogrand i Silkeborg-Voel.

Det er ingen tvil om at dette er et tap for Tertnes. Birgitte hadde sin beste sesong for klubben i år, og endte til slutt som toppscorer og den med flest assists. Men sånn er topphåndballen, og vi kan ikke annet å takke Birgitte for innsatsen så langt og håpe at hun igjen blir Tertnes-spiller om noen år! 🙂

Her er en hilsen fra Birgitte:
– Jeg har hatt mange fine år i Tertnes hvor jeg har trent godt og utviklet meg. Da jeg fikk tilbud fra Danmark følte jeg det var riktig for meg å ta denne sjansen; det har alltid vært et mål og en drøm for meg som håndballspiller å få prøve meg i utlandet. Jeg har en spennende sesong i vente, men det blir rart å ikke se jentene på trening hver dag. Jeg vil takke alle i Tertnes, og ønske lykke til i neste sesong!

ANDRE KLUBBSKIFTER
Vi har tidligere fortalt at Maren Roll Lied legger opp etter årets sesong. I tillegg har klubben innsett at ikke alle spillerne har fått den spilletiden de trenger for å utvikle seg videre. Dermed blir det klubbskifte for følgende spillere:

Ida Gabrielsen – keeper til Fana
Helene Fauskanger – keeper til Viking
Martine Kjellerød – linjespiller til Gneist
Nejira Skrbo – linjespiller til Fana

Vi takker jentene for innsatsen for Tertnes, og ønsker alle lykke til videre! 🙂

Alle foto: John Vint