Nå kan du kjøpe sesongkort! – Tertnes

Nå kan du kjøpe sesongkort!

I år kan du velge mellom sesongkort og støttemedlemskap.

Det nærmer seg sesongstart for Tertnes-jentene, og igjen er det med stor spenning laget går en ny sesong i møte. Det er vel ingen overraskelse at det er et ungt mannskap trener Tore Johannessen har med seg, men vår flinke trener, sammen med assistenttrener Jarle Alvær, har gang på gang vist en egen evne til å få frem det beste i de unge talentene, og vi gleder oss til seriestarten i Eliteserien!

Har du lyst å støtte Tertnes, såvel som den sportslige satsingen i klubben, gir vi deg i år flere muligheter:

1. SESONGKORT KR 1 200
Sesongkortet gir fri adgang for én person til våre serie- og sluttspillkamper, samt europacup-kamper (gjelder ikke NM-kamper). Ved første gangs registrering får en i tillegg utdelt kaffekopp som gir gratis kaffe på alle våre hjemmekamper i Haukelandshallen.

2. STØTTEMEDLEMSKAP KR 400
Dette er et rent støttemedlemskap (ikke fri adgang til kampene våre). Ved første gangs registrering får en i tillegg utdelt kaffekopp som gir gratis kaffe på alle våre hjemmekamper i Haukelandshallen.

Betalingsinformasjon for begge alternativer:
a) Overføre beløpet til:
Kontonummer: 3624.09.18158
Kontonavn: Tertnes Håndball Elite
Merk innbetaling med navn+tlf.nr.+mailadresse til kortinnehaver.
Ved kjøp av sesongkort vil dette være tilgjengelig for avhenting i billettluken fra første hjemmekamp (sammen med kaffekopp).

b) Ønsker du en helelektronisk løsning, kan du kjøpe sesongkort og støttemedlemskap via Ticketco. Ved nedlasting av kvittering har du denne tilgjengelig på smarttelefonen gjennom hele sesongen og plastkort er ikke nødvendig.

På forhånd hjertelig takk for støtten og velkommen tilbake i Haukelandshallen!