Kapteinen har ordet – Tertnes

Kapteinen har ordet

Hilsen fra nyutnevnt kaptein Celine Sivertsen før seriestarten i dag.

Hei kjære håndballvenner!

Nå er vi endelig klare for å starte Eliteserien 17/18! Vi har vært igjennom en tung oppkjøring med masse bra trening, både håndball og fysisk, og vi har også fått spilt treningskamper mot blant annet guttelag, lag fra 1.divisjon og fra eliteserien.

For oss blir dette nok en spennende sesong. Flere spillere har forlatt oss, mens nye talentfulle tilskudd har kommet inn i stallen. Vi er fremdeles en svært ung gjeng, med masse flotte personligheter og talent. Men selv om vi er unge, har de fleste av oss etterhvert opparbeidet oss en del erfaring og rutine etter allerede å ha spilt i eliteserien i noen år.

Årets sesong kommer nok til å bli preget av at de fleste lagene er jevne, og det kommer trolig til å bli mange jevnspilte kamper. Vi er alle veldig sultne på å vinne kamper og har store ambisjoner om å stadig utvikle oss gjennom sesongen. Vi har satt oss et mål om å bli blant topp 5 i serien, og vi vet at dette krever en enorm disiplin i alt vi gjør, mye konsentrasjon, hard jobbing og en stor dose råskap.

Etter at vår tidligere kaptein Maren Roll Lied har lagt håndballskoene på hyllen (for denne gang), skal jeg og Vilde Ingeborg Johansen prøve å fylle hennes rolle som et kapteinsteam. Maren er en fantastisk jente som alltid er i godt humør, gir hundre prosent i trening og kamp, og har omsorg for alle rundt seg. Hun etterlater seg et stort tomrom og kommer til å bli savnet både på håndballbanen og på sidelinjen. Vilde og jeg skal gjøre alt vi kan for å fylle dette tomrommet, og sammen med resten av jentene skal vi kollektivt jobbe for å holde på de gode verdiene og treningskulturen som er i Tertnes Håndball Elite.

Jeg føler at vi har brukt oppkjøringen svært godt, og at vi nå er klare for å begynne å krige om poeng i hver eneste kamp. Vi ønsker å spille engasjerende og hurtig håndball, og virkelig krige for hverandre i forsvar.
Jeg håper at så mange som mulig tar turen i Haukelandshallen fremover og heier på oss. Vi setter utrolig stor pris på all støtten vi får fra dere, og håper at dere blir med oss på laget videre.

– Celine

Foto: John Vint