Nytt lokaloppgjør i cupen – Tertnes

Nytt lokaloppgjør i cupen

Gleden og lettelsen over 2 poeng i serestarten var stor, men nå har Tertnes-jentene fokus på neste kamp. Onsdag er det 3. runde i NM, og også denne runden skal vi til Fana bydel for å kjempe om avansement.

Sist onsdag ble det oppskriftsmessig seier 17-38 mot Gneist i Sandslihallen i det som var 2. runde i cupen. Nå blir motstanden en divisjon opp, nærmere bestemt mot 1. divisjonslaget Fana, og kombinert med at det er lokaloppgjør der Fana garantert vil gi alt for å kjempe om avansement, kan dette bli en tøff kamp. Dessuten er det to lag som kjenner hverandre godt, med ukentlige felles treninger og samarbeid. Sist lagene møttes i kamp med en viss grad av prestisje, var i oppkjøringsturneringen LERØY Elitecup i august; da ble det til slutt Tertnes-seier 30-20.

Kampstart er kl. 18:30 og kamputviklingen kan følges på Håndball LIVE.

Bildet over er fra kampen mot Gneist, flere bilder fra denne kampen (alle av fotograf Einar Kvalheim), finner du på vår facebookside.

Foto: Einar Kvalheim