Tertnes-Molde torsdag kl. 18:00 – Tertnes

Tertnes-Molde torsdag kl. 18:00

Etter å ha åpnet med 10-målsseier borte mot Stabæk, og i tillegg spilt (og vunnet) to cupkamper mot lokale motstandere, er det endelig tid for å ønske velkommen til kamp i Haukelandshallen, og til Eliteserien 2017-18!

Vi gleder oss veldig til å spille foran vårt hjemmepublikum igjen, og selv om det alltid hersker en viss usikkerhet de første kampene i en ny sesong, har vi et mål om god utvikling utover sesongen og ikke minst å få både de nye og de mer etablerte spillere til å bli enda mer samspilte i løpet av høsten.

Vi har beholdt stammen i laget, men noen utskiftninger har det vært. Et tungt slag var det at Kjerstin Boge Solås, på vei tilbake fra annen skade, røk korsbåndet i treningskamp for få uker siden, slik at hun mister hele denne sesongen. I tillegg fikk Julie Lygren en fingerskade som holder henne ute av spill i noen uker fremover. Dermed er en liten stall blitt enda mindre, men dette er ingen ukjent situasjon for Tore Johannessen, og hvem andre kan takle dette bedre en nettopp han. Les forøvrig Tores egne refleksjoner om sesongen som nå ligger foran oss.

Håper og tror at vårt kjære publikum finner veien tilbake til Haukelandshallen på torsdag; Mina, Vilde og de andre Tertnes-jentene er klare for å gi jernet og kjempe om to nye poeng!

Husk å fornye sesongkortet ditt til kampen (les om hvordan i tidligere sak på denne siden). I tillegg kan billetter kjøpes på Ticketco. Kampen overføres også via HandballTV (sendestart kl. 17:50).

Kampsponsor er Sparebanken Vest og i pausen blir det publikumskonkurranse.

Foto: John Vint