4. rundekamp mot Førde – Tertnes

4. rundekamp mot Førde

Vi har nå kommet til 4. runde i NM, og motstander i vår neste cupkamp er 1. divisjonslaget Førde.

Førde er nyopprykket til 1. divisjon foran denne sesongen, og etter tre kamper spilt, står laget fra trivselsfylket med en seier, en uavgjort og ett tap, og ligger med det på 8. plass. Selv om Kjerstin Boge Solås er skadet og ikke kan spille kampen, blir det nok likevel spesielt for henne å følge kampen fra sidelinjen. Førde er klubben hun forlot til fordel for videre skolegang i Bergen og spill for Tertnes, og hun kjenner de aller fleste spillerne godt. Og med storesøster Andrea som keeper på Førde, er det forståelig om det sitter en mor på tribunen som ikke helt hvem hun skal heie på i denne kampen! 🙂

Kampen spilles i Haukelandshallen onsdag 4. oktober med avkast kl. 18:30, og den overføres også på www.handballtv.com med sendestart kl. 18:20.

Vil du være med i trekningen om et sesongkort til Tertnes-kampene, kan du via linken her tippe resultatet i kampen.