Hyggelig kveld på Theatro – Tertnes

Hyggelig kveld på Theatro

Tidligere i høst hadde Caroline og Kjerstin gleden av å tilbringe en kveld sammen med vinneren av sist sesongs GRUNDIGligakokk-konkurranse. Med to håndballspillere som ikke bruker mest tid på kjøkkenet, var de vel litt skeptiske til hva de skulle servere Beate og gjestene hennes, men Theatro Bergen tok utfordringen og inviterte til et herlig måltid i retauranten på Øvre Ole Bulls Plass.

Caroline og Kjerstin forteller selv:

– Etter nok en hektisk dag, slik det ofte er når en kombinerer studier og toppidrett, var det fantastisk for oss å komme til duk og dekket bord på Theatro. På menyen sto det:

Hovedrett Indrefilet av okse med spinatsvamp, potetpuré, fritert selleri og grønn peppersaus
Dessert Sjokolade Catalonia med hjemmelaget sjokoladechips og friske jordbær

En fantastisk middag som vi kunne nyte mens vi fikk bli kjent med Beate, i tillegg til foreldrene hennes, samt venninnen Heidi som hadde vært så heldig å få være med. Det ble mye håndballprat, men også samtaler om fremtidsplaner, skole og fotball, for Beate har spilt fotball i mange år, blant annet i Tertnes.

Alt i alt ble det en veldig hyggelig kveld i flotte omgivelser med nydelig mat, hyggelig selskap og mye latter.

Takk for en fin kveld, Beate, Elin, Rune og Heidi, og tusen takk til Theatro for en herlig middag! 🙂