Juniorjenter klare for kvartfinale – Tertnes

Juniorjenter klare for kvartfinale

Gjennom samarbeid med Fana Håndball deltar Tertnes i år i junior-NM, og denne helgen har det vært innledende puljer.

Det ble spilt 3 kamper i Oslo i helgen:
Ellingsrud-Tertnes 15-43
Oppsal-Tertnes 17-23
Tertnes-Førde 31-14

Trenerteamet Tore Johannessen og Erlend Lyssand rapporterer følgende:
– Vi har hatt 3 kamper. 2 kamper der vi nok har vært store favoritter, men vi klarer likevel å holde fokus på prestasjoner og gjennomfører bra. Kampen mot Oppsal blir jevn og toff, men vi er veldig gode de siste 10 min. og vinner til slutt med 6 mål. Alle har bidratt og vi har hatt en veldig god helg. Nå gleder vi oss til kvartfinale!

Kvartfinalene trekkes i neste uke og spilles i løpet av oktober, mens semifinalene spilles i november. Skulle det gå hele veien til finalen, spilles den i sammenheng med cupfinalearrangementet i Oslo Spektrum 29. desember. Men vi får ta en kamp om gangen… 🙂