Nytt idrettsmedisinsk samarbeid – Tertnes

Nytt idrettsmedisinsk samarbeid

Foran årets sesong har Tertnes inngått samarbeid med Idrettsmedisinsk Avdeling, og det er deres manuellterapeut Nicolay Morland som følger opp Kjerstin Boge Solås etter korsbåndskaden hun pådro seg tidligere i høst.

Idrettsmedisinsk Avdeling holder til på Brann Stadion og har et tett samarbeid med Sportsklubben Brann. I tillegg har det tverrfaglige teamet en rekke andre toppidrettsutøvere i sin «stall», og nå også Tertnes.

Idrettsmedisinsk Avdeling har spesialkompetanse på idrettsskader og tilbyr idrettslege, fysioterapeuter/manuellterapeuter, samt muskelterapi. Denne gjengen med fagfolk vil ta seg av Tertnes-spillerne, både de som er langtidsskadet og de som har «smårusk» som trengs oppfølging sånn at det ikke utvikler seg til mer alvorlige skader. Hos Idrettsmedisinsk Avdeling jobbes det tverrfaglig når det gjelder behandling av skader, sykdom og rehabilitering etter skader, og Tertnes-spillerne kan være trygge på at de vil bli godt ivaretatt. På alle Tertnes’ hjemmekamper er det fysioterapeut Tore Eland som er med som medisinsk støtteapparat.

Målet for enhver idrettsutøver er å forbedre prestasjoner. Toppidrettsutøvere som Tertnes-jentene ønsker maksimal fremgang og minst mulig skadetid. Dette gjelder også de som driver idrett på lavere nivå eller som mosjonister, og behandlerne hos Idrettsmedisinsk Avdeling står klare for å ta seg av også denne gruppen. Idrettsmedisinsk Avdeling har en Idrettsmedisinsk Legevakt som betjenes via vakttelefon. Ved skade kan du ta kontakt på telefon 09113 alle dager i tidsrommet kl. 08:00 til kl. 22:00.


Tore Eland er fast fysioterapeut på Tertnes-kampene i Haukelandshallen.