Siste seriekamp før nyttår – Tertnes

Siste seriekamp før nyttår

Da er det klart for siste seriekamp før nyttår, og motstander i Haukelandshallen onsdag er Sola.

Som vanlig er det en lengre pause fra seriespillet ifm. mesterskap i desember, denne gangen verdensmesterskap som avvikles i Tyskland 1.-17. desember.

Om kommende kamp sier Tore Johannessen følgende:

– I likhet med oss har også onsdagens motstander Sola variert endel i prestasjoner denne høsten. Men Camilla Herrems retur til norsk håndball har gitt Sola en solid økning i interessen rundt klubben, og også sportslig er prestasjonene på et høyere nivå denne sesongen. For vår egen del er endelig Julie tilbake i kamp for oss etter et lengre skadeavbrekk. Hun ser veldig bra ut på trening, og det gir oss langt flere muligheter i spillet vårt. Vi har jobbet mye med angrepsspillet de siste ukene, noe vi ikke var fornøyde med i kampene mot Larvik. Håper derfor å finne igjen den gode rytmen vi hadde i starten av sesongen.

Kampstart i Haukelandshallen er kl. 18:30 og det hadde vært gøy med skikkelig publikumsstemning før den lange kamppausen. Kamppsponsor denne gang er vår utstyrsleverandør Umbro, og de stiller med flotte premier til KAHOOT-konkurransen som vi kjører på storskjerm i pausen. Dermed er det bare å laste ned KAHOOT-appen på forhånd, sånn at en er klar til konkurransen starter. Billetter forhåndskjøpes enkelt på Ticketco.

For de som ikke kan komme i hallen, kan kampen som vanlig også følges direkte på HandballTV (sendestart kl. 18:20).

Foto: Svein Ove Bøe (fra treningsturneringen Lerøy Cup i Slåtthaughallen i august)