Knepent tap i første semifinale – Tertnes

Knepent tap i første semifinale

Det ble et knepent ettmålstap mot Oppsal i første kamp i juniorenes semifinale.

Første kamp ble spilt i Oppsal Arena torsdag kveld, mens det hele skal avgjøres i returkamp i Slåtthaughallen allerede fredag kl. 18:00.

Om kampen i Oslo forteller trener Erlend Lyssand:
– Vi kommer bakpå allerede fra start og ligger under 7-2. Jobber oss opp i uavgjort, men til pause er det igjen Oppsal-ledelse (14-12). 1 2. omgang vipper kampen frem og tilbake. Vi sliter med duellspillet i forsvar, og får ikke laget de bruddene vi ønsker. Oppsal vinner kampen til slutt 29-28, men vi håper og tror at vi kan rette på mye til returkampen. Vi er optimister, men spår en tøff kamp, så vi håper på mye publikum som kan støtte og heie oss frem til seier, og til en finaleplass i Oslo Spektrum 29. desember!

For de som ikke har anledning til å se kampen i Slåtthaughallen fredag kveld, kan live-oppdatering følges på NHFs Håndball LIVE.