Snublet i siste hinder – Tertnes

Snublet i siste hinder

Dessverre gikk det ikke veien for juniorjentene som fredag spilte avgjørende semifinalekamp mot Oppsal, og det blir dermed NM-finaler i Oslo Spektrum uten Tertnes på banen dette året

Etter at Oppsal tok første stikk med seier 29-28 i Oslo torsdag, hadde Tertnes forhåpninger om å løfte prestasjonene i returoppgjøret på hjemmebane, og på den måten kunne knipe den siste billetten til finalen i Oslo Spektrum 29. desember. Men de unge jentenes drøm om finale ble dessverre knust i går. Oppsal tok en ny ettmålsseier (27-28), og samarbeidslaget, bestående av mange talentfulle Fana-jenter samt Tina og Thea fra Tertnes, ble dermed utslått i semifinalen etter to jevne kamper. Det var stor skuffelse i garderoben etterpå, men laget kan se tilbake på mange gode kamper sammen. Dessuten er det ikke mye tid til å henge med hodet, spesielt for Fana-spillerne som har viktige 1. divisjonskamper som venter nå i desember. Mange av spillerne er dessuten så unge at de vil få muligheten til å spille junior-NM i ett og to år til.

Treningssamarbeidet mellom Tertnes og Fana har pågått i to år nå, og J20-laget har vært en naturlig konsekvens av dette. Men selv om NM er over, vil samarbeidet fortsette, noe som begge klubber har godt utbytte av. Og hvem vet, kanskje er vi klare for et nytt NM sammen neste år? 🙂